Kortrijk Centrum

Thuiszorg Integra Kortrijk Centrum stelt zich als doel 65-plussers in de wijk dermate te ondersteunen dat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

 

Thuiszorg Integra Kortrijk Centrum biedt volgende diensten aan:

 

Hygiƫnische verzorging (wassen en aankleden), klaarzetten van medicatie, inspuitingen, plaatsen van en toezicht op intraveneuze of subcutane perfusie, wondverzorging, aanbrengen van zalven en /of geneeskrachtige producten, aanbrengen van oogdruppels en/of oogzalf na een operatie, compressietherapie (steunverbanden en-kousen), lavement, blaasspoeling, sonderen van de blaas, plaatsen van een maagsonde, sonde- en/of fistelvoeding, toedienen van en toezicht op parenterale voeding, aspiratie van secreties, pijnbestrijding via epidurale catheter, complexe verzorgingen, onder meer toedienen van chemotherapie, thuisbeademing, palliatieve zorgen.

Via tussenkomst van onze verpleegkundigen is het ook mogelijk om hulpmateriaal zoals krukken, een rolwagen of een toiletstoel te huren.

 

Deze diensten worden aangeboden in de wijk Kortrijk Centrum, gelegen tussen de Leie en de spoorweg tot aan de vaart Kortrijk-Bossuyt

 

Voor verdere inlichtingen kan u terecht op het telefoonnummer 0472 690 411

 

Hanne Decrock, verantwoordelijke voor de afdeling Kortrijk Centrum, helpt U graag verder.

 

Thuiszorg Integra Kortrijk Centrum is een initiatief van

 

 

 

 

8500 Kortrijk - 8501 Marke